Städtjänster i Göteborg för stora och små företag

Vi på Hestia städservice är proffs på städning i alla dess former. Vår kvalitetssäkrade städning ger både privatpersoner och företag en enklare, trevligare vardag – utan att det kostar skjortan. Välkommen till oss på Hestia städservice vi utför våra städtjänster i Göteborg och Mölndal. Välkommen!

Städtjänster Göteborg | Vad ska man tänka på när man väljer städfirma?

Det finns många städbolag i Göteborg och Mölndal, stora som små, att välja bland. Innan du väljer städfirma, börja med att bestämma dig för vad du tycker är viktigast. Är det priset? Eller kvalitet? Ta också reda på vilken erfarenhet de har och om de har nöjda kunder (se recensioner på exempelvis Google recensioner).

En kontorslokal med två skrivbord och en planta.
En person som utför trappstädning i Göteborg genom att rengöra räcken i en trappa.
En kvinna med en hink med städmaterial tillhandahåller Städtjänster Göteborg.

Därför är vi rätt städfirma

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till städtjänster i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

  • Vi drog igång vår verksamhet redan 2012 vilket betyder att vi har en erfarenhet av städbranschen i Göteborg med omnejd som få andra aktörer kan jämföra sig med!
  • Med en så lång erfarenhet som vi har är vi också oerhört skickliga. Vi som står bakom firman lär ut det vi lärt oss under årens lopp till samtliga nya lokalvårdare vi anställer!
  • Ansvarsförsäkring om en olycka skulle inträffa!
  • Vi erbjuder våra tjänster till mycket bra priser och korta bindningstid!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

VÅRA STÄDTJÄNSTER GÖTEBORG

Kontakta oss för en prisvärd lokalvård, vi bokar ett offertmöte med en erfaren arbetsledare ur våran städpersonal styrka. Vi kommer oftast inom två dagar om kunden inte har några andra önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

 

KONTORSSTÄDNING

För oss är ingen kontorsstädning för stor eller för liten! Bland våra kunder som använder kontorsstädning i Göteborg finns både större och mindre företag.

 

TRAPPSTÄDNING

Se till att alltid välkomnas av en ren och fräsch trappuppgång! Vi håller rent och snyggt på ett prisvärt, miljövänligt sätt med schyssta villkor för både personligt och dig som kund.

 

BYGGSTÄDNING

Under ett pågående bygge ligger det ofta kvar mycket material som måste tas bort för en säker arbetsplats. Papp, överblivna masonitskivor, tejp, sladdar med mera.

 

SLUTSTÄDNING

Alla ytor rengörs på ett mera noggrant vis. Golv dammsugs och torkas, och fläckar tas bort med det medel som behövs för syftet. Fönsterputs ingår även vid en slutstädning efter ett bygge.

 

FLYTTSTÄDNING

Företag- Många företag låter oss ta hand om flyttstädningen. Vår kvalitetssäkrade, flyttstädning är en trygg helhetslösning där både utrustning och städmaterial ingår.

Privatperson- Är du intresserad av eller har du redan bokat din flyttstädning? Klicka på länken nedan där går vi igenom vad som gäller för rutavdrag vid en flyttstädning. Klicka här för att ta dig vidare dit.

Du kan gå in och läsa mer på Skatteverkets sida där de förklarar mer om det här och där du själv kan uppskatta ditt rot- och rutavdrag. Klicka här för att ta dig vidare dit.

 

FÖNSTERPUTS

Vi har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster med minsta möjliga besvär för dig. Alltid till ett snabbt, förmånligt pris.

Hur fungerar det?

1. OFFERT

Boka en genomgång och få en gratis offert.

2. VI UTFÖR ARBETET

Vi utför arbetet enligt överenskommen offert.

3. ENKEL BETALNING

Efter godkänd städning. Enkel och säkert betalning med faktura.

KONTAKTA OSS!

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen. Second hand-butiken nära dig tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

  • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
  • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se