Företags- och kontorsstädning i Göteborg för stora och små kontor

Ni kan behöva kontorsstädning i Göteborg till era lokaler varje dag, en gång i veckan eller varannan vecka. En del kunder vill att vi städar under kontorstid medans andra föredrar att vi städar lite senare på kvällen. Vi är flexibla och våran städpersonal anpassar sig efter kundens behov och önskemål. Vi är utbildade inom hållbar städning och vi älskar vad vi gör. Med andra ord kontorsstädning på era villkor.

Flexibla lösningar efter ditt företags storlek och behov

Vi städar företagens kontor och vi gör det bra. Kontorsstädning i Göteborg.

Vi erbjuder professionell lokalvård i Göteborg för kontor, skolor, butiker och många fler typer av lokaler. Välkommen att kontakta oss på Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg för att gå igenom vilken typ av lokalvård du är i behov av!

Offert | Kontorsstädning i Göteborg

Få kostnadsfritt offertförslag och utan förpliktelser gällande er kontorsstädning i Göteborg.

Effektiv lokalvård utförd med hög kvalitet till förmånliga priser. Vi utför kontorsstädning och företagsstädning i Göteborg med omnejd. Vi städar även andra typer av lokaler. Kontakta oss för en gratis offert gällande era lokaler. Offert svar inom 48 timmar.

Städhjälp | Kontorsstädning viktigt för trivseln

Rena kontor från golv till tak.

Söker du komplett företagsstädning eller bara kontorsstädning i Göteborg vill du slippa tänka på vissa aspekter. Det ska helt enkelt vara självklart. Att personalen är kompetenta och utbildade – både inom städningen i sig och att städningen sköts på ett miljövänligt vis. När du anlitar oss kan du ta allt detta för givet. Vi är ansvarsförsäkrade och erbjuder 100% Nöjd Kund-garanti. Kontorsstädning Göteborg när det är som bäst.

Följande ingår i vår tjänst:

 • Städmaterial ingår alltid i priset
 • Professionellt utförd städning av högsta kvalitet
 • Städning av samtliga rum och kontorsytor
 • Toalettstädning för en hygienisk miljö
 • En dedikerad kontaktperson för din service

Städare | Kontorsstäd i Göteborg

Pålitlig och duktig städpersonal.

Våra städare och städerskor är kompetenta och utbildade och jobbar på ett mycket miljömedvetet vis. Detta gäller både utrustningen vi jobbar med och hur den används. Ett välstädat kontor kommer skapa förutsättningar för trivsel hos personal och företagetskunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag. Vi erbjuder lokalvård av lokaler till företag i Göteborg med omnejd. Städhjälp på era villkor.

Ni kan behöva trappstädning till erat företagsstäd, läs mer nedan.

Checklista | Företagsstädning i Göteborg

Exempel på vad som ingår.

Allmänna ytor:
 • Golven dammsugs och rengörs
 • Mattorna dammsugs
 • Alla fria ytor dammas av, så som hyllor, tavlor och bänkar
 • Lister, dörrar och speglar rengörs. Fläckar tas bland annat bort
 • Alla papperskorgar töms
 • Arbetsstationer dammas av
Kök och badrum/toalett:
 • Diskbänkar torkas av
 • Rengöring av kaffemaskiner
 • Alla fria ytor torkas av
 • Rengöring av handfat, samt diskho
 • Rengöring av toalett, både in – och utvändigt

Personlig service | Populär städleverantör till företag i Göteborg med omnejd

Mer än bara kontorsstädning i Göteborg.

Med oss kan du som kund alltid känna dig trygg. Vi ser till att ni får en ren och trivsam arbetsmiljö för alla som vistas i den. Vi utför våra städtjänster på små, mellanstora och större kontor i Göteborg med omnejd. Vår kontorsstädning i Göteborg utförs regelbundet och alltid med anpassningar efter företagets behov. Alla lokaler är unika och vi vill ta fram en lösning som passar just er. Med oss får ditt företagskontor en prisvärd lokalvård, en kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service utfört av kompetent städpersonal. Du kan känna dig trygg med vår kontorsstädning!

Lokalvård | Företagsstäd i Göteborg

Städningstjänst som möter dina specifika behov och förväntningar…

Vi erbjuder lokalvård för er bostadsrättsförening, arbetsplats och andra lokaleri. Vi sätter som sagt alltid kunden i fokus och skräddarsyr lösningar utifrån behov för en ren och trivsam miljö, vi städar med samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem.

Fler städtjänster nedan.

En lokal städare utför kontorsstädning i Göteborg och torkar försiktigt av en datorskärm med blå städhandskar.
En kvinnlig städare utför kontorsstädning Göteborg genom att dammtorka en bärbar dator i lokaler i Göteborg.
ett välstädat tomt kontor med blå stolar och ett fönster som fått en kontorsstädning i Göteborg av en proffsig städfirma som utför företagsstädnng i Göteborg och Mölndal.

Därför är vi rätt städfirma

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till kontorsstädning för er i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

 • Vi drog igång vår verksamhet redan 2012 vilket betyder att vi har en erfarenhet av städbranschen i Göteborg med omnejd som få andra aktörer kan jämföra sig med!
 • Med en så lång erfarenhet som vi har är vi också oerhört skickliga. Vi som står bakom firman lär ut det vi lärt oss under årens lopp till alla nya lokalvårdare vi anställer!
 • Ansvarsförsäkring om en olycka skulle inträffa!
 • Vi erbjuder våra tjänster till mycket bra priser och korta bindningstid!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG

Kontakta oss för en prisvärd lokalvård, vi bokar ett offertmöte med en erfaren arbetsledare ur våran städpersonal styrka. Vi kommer återkommer inom två dagar om kunden inte har några andra önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund efter vårat möte.

KORTA BINDNINGSTIDER

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

KVALITETSGARANTI

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Alla medarbetare får inledningsvis en tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår städpersonal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår. Många av våra större kunder vill att vi kommer och städar deras lokaler varje dag, medan mindre företag endast har behov av kontorsstädning en gång i veckan. Med det sagt erbjuder vi kontorsstädning i Göteborg till företag i alla storlekar.

FÖRDELAR MED KONTORSSTÄDNING

Att ta hjälp med kontorsstädning bör ses som en investering i ert företag och era anställda. Ve ser till så att kontoret är rent och organiserat, vilket ökar trivseln bland medarbetarna, och minskar risken för olyckor, frånvaro och sjukskrivningar. Med nöjdare medarbetare skapar ni också förutsättningar för dem att göra ett bättre jobb som ökar produktiviteten.

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen

Erikshjälpen – Second hand är butiken nära dig som tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

ÅTERANVÄNDNING:

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KONTAKTA OSS!