Företags- och kontorsstädning i Göteborg

När du söker lokalvård eller kontorsstädning i Göteborg vill du slippa tänka på vissa aspekter. Det ska helt enkelt vara självklart. Som att personalen är kompetenta – både inom städningen i sig och att städningen sköts på ett miljövänligt vis. När ni anlitar oss kan du ta allt detta för givet. Våra städare och städerskor är kompetenta och utbildade och jobbar på ett mycket miljömedvetet vis. Detta gäller både utrustningen vi jobbar med och hur den används. Ett välstädat kontor kommer skapa förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag, vi erbjuder städhjälp i Göteborg med omnejd.

Städhjälp

Ni kan behöva städhjälp varje dag, en gång i veckan eller varannan vecka vi är flexibla och våran städpersonal anpassar sig efter kundens behov och önskemål.

Vi erbjuder fler städtjänster och städhjälp till våra kunder i Göteborg & Mölndal, helt enkelt lokalvård när det är som bäst.

LOKALVÅRD FÖR RENA, SÄKRA & HYGIENISKA KONTOR!

Allmänna ytor:

 • Golven dammsugs och rengörs
 • Mattorna dammsugs
 • Alla fria ytor dammas av, så som hyllor, tavlor och bänkar
 • Lister, dörrar och speglar rengörs. Fläckar tas bland annat bort
 • Alla papperskorgar töms
 • Arbetsstationer dammas av

Kök och badrum/toalett:

 • Diskbänkar torkas av
 • Rengöring av kaffemaskiner
 • Alla fria ytor torkas av
 • Rengöring av handfat, samt diskho
 • Rengöring av toalett, både in – och utvändigt

Med oss på Hestia städservice i Göteborg och Mölndal får ditt företagskontor en prisvärd lokalvård, en kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service utfört av kompetent städpersonal. Oavsett hur stort eller litet erat kontor är.

lokalvård städpersonal Städning av Städare och städerska städhjälp och kontorsstädning i Göteborg
lokalvård städpersonal Städning av Städare och städerska städhjälp och kontorsstädning i Göteborg
städtjänster, Städfirma, kontorsstäd, städfirman i Göteborg och Mölndal som utför kontorsstädning, byggstädning, slutstädning, trappstädning, flyttstädning och fönsterputs

KAN VI HJÄLPA TILL?

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG

Kontakta oss för en prisvärd lokalvård, vi bokar ett offertmöte med en erfaren arbetsledare ur våran städpersonal styrka. Vi kommer oftast inom två dagar om kunden har några önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

KORTA BINDNINGSTIDER

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

KVALITETSGARANTI

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Samtliga medarbetare får inledningsvis tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår städpersonal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår. Många av våra större kunder vill att vi kommer och städar deras lokaler varje dag, medan mindre företag endast har behov av kontorsstädning en gång i veckan. Med det sagt erbjuder vi kontorsstädning i Göteborg till företag i alla storlekar.

FÖRDELAR MED KONTORSSTÄDNING

Att ta hjälp med kontorsstädning bör ses som en investering i ert företag och era anställda. Ve ser till så att kontoret är rent och organiserat, vilket ökar trivseln bland medarbetarna, och minskar risken för olyckor, frånvaro och sjukskrivningar. Med nöjdare medarbetare skapar ni också förutsättningar för dem att göra ett bättre jobb som ökar produktiviteten.

Överblivna kontorsmöbler? Skänk en vara!

Second hand-butiken nära dig tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

 

Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KUNDENS ÅSIKT

Boka kontorsstädning i Göteborg och Mölndal idag!