Professionell och pålitlig fastighetsservice och yttreskötsel i Göteborg

Få regelbunden omvårdnad och yttreskötsel av din fastighet så att den står sig över tiden och förblir i ett utmärkt skick. Vår fastighetsskötsel i Göteborg säkerställer både planerat underhåll och förebyggande av akuta fel, så att du sparar tid och oro.

Få tillgång till löpande underhåll, smarta digitala lösningar och snabb hjälp vid fel. Välkommen att kontakta oss idag!

Slipp bekymmer med fastighetsskötsel hos Hestia städservice

Med Hestia städservice får du löpande tillsyn av fastigheten och säkerställer att all teknik fungerar. Du får rådgivning och åtgärdsförslag vid fel och brister.

Fastighetsservice och underhåll av fastigheter i Göteborg

Yttreskötsel och underhåll av fastigheter

Vi erbjuder en bred uppsättning tjänster inom fastighetsservice och underhåll av fastigheter för BRF:er (bostadsrättsföreningar), företag och andra fastighetsägare. Vårt mål är att säkerställa att varje fastighet vi hanterar inte bara uppfyller, utan överträffar de högsta standarderna för underhåll och skötsel.

Vi strävar alltid efter att minska driftkostnader samtidigt som vi förbättrar fastighetens långsiktiga värde.

Yttreskötsel viktigt för trivseln

Pålitlig fastighetsservice i Göteborg

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg med de vanligaste formerna av yttre skötsel och underhåll av fastigheter för att skapa en trevlig omgivning inom bostadsområdet.

Följande ingår i vår tjänst:

 • Skötsel runt entréer och lekplatser
 • Gräsklippning
 • Sopning av sand och grus
 • Underhåll av planteringar med mera
 • Mindre reparation och underhåll som byte av lampor, namnskyltar, dörrar som kärvar m.m
 • En dedikerad kontaktperson för din service

Fler städtjänster nedan.

Röjning och bortforsling

Vi erbjuder också löpande trapphusstädning samt städning av andra allmänna utrymmen som tvättstugor, cykelförråd m.m.

Har du behov av att röja och tömma vinds- eller källarförråd, uthyrningslokaler eller allmänna utrymmen? Vi tar hand om detta och deponerar det som ska kastas och återvinner det som går.

Ni kan behöva trappstädning till erat företagsstädning och yttreskötsel, läs mer nedan.

En person som använder ett gripverktyg för att plocka upp skräp och placera det i en svart påse i ett skogsområde som en del av Yttreskötsel i Göteborg.
Person iklädd blå jeans och svarta skor som går genom en dörröppning på en svart räfflad entrématta som påminner om kontorsstädning i Göteborg.
Fyra intilliggande flervåningsbostadshus i gula, orange, röda och blå nyanser med stora fönster omger ett centralt träd på en gräsbevuxen innergård. Närområdet är känt för sina välskötta fastigheter, bland annat expert Yttreskötsel Göteborg. Klarblå himmel i bakgrunden bidrar till charmen.

Därför är vi rätt städfirma

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till yttreskötsel för er i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

 • Vi drog igång vår verksamhet redan 2012 vilket betyder att vi har en erfarenhet av städbranschen i Göteborg med omnejd som få andra aktörer kan jämföra sig med!
 • Med en så lång erfarenhet som vi har är vi också oerhört skickliga. Vi som står bakom firman lär ut det vi lärt oss under årens lopp till alla nya lokalvårdare vi anställer!
 • Ansvarsförsäkring om en olycka skulle inträffa!
 • Vi erbjuder våra tjänster till mycket bra priser och korta bindningstid!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG / BRF:er

Kontakta oss för en prisvärd städtjänst, vi bokar ett offertmöte med en erfaren arbetsledare ur våran städpersonal styrka. Vi kommer återkommer inom två dagar om kunden inte har några andra önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund efter vårat möte.

KORTA BINDNINGSTIDER

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

KVALITETSGARANTI

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Alla medarbetare får inledningsvis en tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår städpersonal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår. Många av våra större kunder vill att vi kommer och städar deras lokaler och yttre utrymmen varje dag, medan mindre företag eller BRF endast har behov av yttreskötsel en gång i veckan. Med det sagt erbjuder vi yttreskötselg i Göteborg till företag eller BRF i alla storlekar.

FÖRDELAR MED YTTRESKÖTSEL AV ERA FASTIGHETER

Att ta hjälp med skötsel av yttre utrymmen bör ses som en investering i ert företag och era anställda. Vi ser till att hela företagets yttre utrymmen är rena och organiserade, vilket ökar trivseln bland medarbetarna och besökare, och minskar risken för olyckor, frånvaro och sjukskrivningar. Med nöjdare medarbetare skapar ni också förutsättningar för dem att göra ett bättre jobb som ökar produktiviteten.

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen

Erikshjälpen – Second hand är butiken nära dig som tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

ÅTERANVÄNDNING:

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KONTAKTA OSS!