Professionell Trappstädning i Göteborg – För En Ren och Inbjudande Entré

Letar du efter pålitlig och effektiv trappstädning i Göteborg? Hos [Ditt Företagsnamn] erbjuder vi högkvalitativa trappstädningstjänster som säkerställer att dina trapphus alltid är rena, säkra och inbjudande.

En person som utför trappstädning i Göteborg genom att rengöra räcken i en trappa.
en kvinna som städar trappan med mopp i Trappstädning Göteborg.
en person som städar trappan med mopp i Göteborg.

TRAPPSTÄDNING GÖTEBORGOFFERT TRAPPSTÄDNING

Varför Välja Hestia städservice - Kontorsstädning i Göteborg för Eran Trappstädning i Göteborg?

Ett rent och välskött trapphus ger ett positivt första intryck och bidrar till en trivsam miljö för boende, besökare och anställda. På [Ditt Företagsnamn] har vi lång erfarenhet av trappstädning och vi förstår vikten av noggrannhet och regelbundenhet i städningen. Vårt professionella team använder de bästa rengöringsmetoderna och produkterna för att säkerställa att dina trapphus alltid är i toppskick.

En bostadstrappuppgång med trätrappa och metallräcken går ner intill stora fönster, vilket släpper in naturligt ljus över området. Golven är av polerat trä.
En marmortrappa med träräcken i en modern byggnad leder till en intilliggande korridor med en skylt med texten "Konst". Det väl upplysta området, som drar nytta av både naturlig och artificiell belysning, visar upp en oklanderlig trappstädning som framhäver dess rena, polerade ytor.
En mopp och städmaterial placeras på en trappa i ett starkt upplyst utrymme med metallräcken, perfekt för effektiv trappstädning.

TRAPPSTÄDNING GÖTEBORGOFFERT TRAPPSTÄDNING

Vårt Åtagande | Trappstädning i Göteborg

Vi är dedikerade till att leverera förstklassig service och anpassar våra städscheman efter dina behov. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och hållbara metoder för att minimera vår miljöpåverkan och samtidigt upprätthålla hög kvalitet.

Fler städtjänster nedan.

En väggmonterad uppsättning av grå postlådor i en starkt upplyst byggnadslobby bredvid en trädörr, ett stort fönster och en golvradiator – vilket säkerställer renlighet och ordning med expert fastighetsstädning.
En hall med svart dörr, rutigt golv, trappor och en vintage metallhiss glänser, tack vare noggranna Trappstädning Göteborg.
En väl upplyst inomhustrappuppgång med grå väggar, ett fönster, metallräcke och en trädörr på en kaklat avsats.

OM KONTORSSTÄDNINGKONTORSSTÄDNING

Trappstädning i Göteborg

Fastighetsstädning av oss ser till att du alltid välkomnas av en ren och fräsch trappuppgång!  Trappstädning i Göteborg utfört efter dina villkor.

Vad många inte tänker på är att trappuppgången är bland det första intrycket man möts av när man besöker en fastighet.

Ett positivt intryck gynnar alla såväl inneboende och hyresgäster som ägare av fastigheten, glada kunder resulterar i ett gott rykte. Förutom att regelbunden fastighetsstädning håller huset snyggt minskar det också slitaget. Vi håller rent och snyggt på ett prisvärt, miljövänligt sätt med schyssta villkor för både personal och dig som kund, beställ trappstädning av oss idag, vi städar i Göteborg och Mölndal.

Fler städtjänster nedan.

En handskbeklädd hand som rengör ytan på en spiskåpa med en grön mikrofiberduk, som påminner om den noggranna skötseln i butiksstäd.
En modern byggnadsinredning med hiss till vänster, upplysta vertikala träpaneler, postlådor på mörk vägg, och välskött trappa till höger tack vare vanlig trappstädning.
En person som bär blå handskar rengör ett fönster med en skrapa, med städmaterial fästa på bältet, vilket visar hur effektiv trappstädning är för att upprätthålla orörda entréer.

FLER STÄDTJÄNSTERSTÄDTJÄNSTER GÖTEBORG

Vad ingår | Trappstädning i Göteborg

Vi på Hestia städservice – städtjänster i Göteborg är stolta att erbjuda trappstädning till BRF:er, fastighetsägare och företag i de flesta storlekar i Göteborg med omnejd.

Exempel på vad som ingår.

Entré och trapphus:

 • Sopa, moppa och våt torka golv
 • Putsa port glas i entrédörr
 • Sopa hissgolv, moppa och våt torka
 • Putsa speglar
 • Rengöring av armaturer
 • Rengöring av lister och beslag
 • Dammsugning och skaka av entrématta skakas och dammsugs
 • Rengöring av skrapgaller eller skrapmatta
 • Dammsuga fasta mattor

Tvättstuga (offereras separat):

 • Torka av tvättmaskin och torktumlare
 • Tömma luddfilter i torktumlare
 • Sopa, moppa och våt torka golv
 • Avtorkning av ledstänger och räcken(vid behov)
 • Element avtorkas(vid behov)
 • Rengöring av väggar i hissen
 • Dammsugning av galler till hisschakt

Offereras separat:

 • Fönsterputsning i trapphus och entré
 • Storstädning av tvättstuga
 • Storstädning av Entré och trapphus
En öppen hiss intill en trappa i en modern byggnadshall med grått golv och väggar, exemplifierar professionella fastighetsstädnings orörda resultat.
En hall med svart och vitrutigt golv, en trappa med träräcke och en närbild av en trädörr med vred visar Trappuppgångs underhåll i optimalt skick.
En tvättstuga med tre industritvättmaskiner, ett handfat med städmaterial under och en väggklocka ovanför. Ett vitt skåp är placerat mellan maskinerna, perfekt för fastighetsstädnings behov.

TRAPPSTÄDNING GÖTEBORGOFFERT TRAPPSTÄDNING

Kontakta Oss | Trappstädning i Göteborg

För tillförlitlig och professionell trappstädning i Göteborg, kontakta oss idag! Vi erbjuder flexibla schemaläggningar och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Ring oss på tel:0735814113 eller skicka ett e-postmeddelande till info@hestiastadservice.se eller Fyll i formuläret nedan för att boka en konsultation eller få en offert.

En handskbeklädd hand använder en skrapa för att rengöra ett fönster i trappuppgången. Bakgrunden är synlig genom det rensade området och visar ett träd och en molnig himmel.
En ren, modern hall med grå matta, trappor upp till vänster, infällda taklampor och en hiss med stängd dörr till höger — noggrant underhållen genom vanlig trappstädning.
En man i svarta kläder använder en lång borste för att rengöra de yttre fönstren på en modern byggnad, vilket säkerställer att varje yta lyser lika ljust som den noggrant underhållna trappuppgången.

Få en kostnadsfri offert

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till trappstädning för er i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

 • Vi garanterar att du blir nöjd!
 • Hållbarhet genomsyrar allt vi gör!
 • Vårt miljöarbete genomsyrar alla våra städtjänster, även bygg- och etableringsstädningar!
 • Vi strävar därför alltid efter att använda miljövänliga/miljömärkta städprodukter och minimera förbrukningen av kemikalier!
 • Vi erbjuder våra tjänster till mycket bra priser!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG / BRF:er

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte med en erfaren arbetsledare. Vi kommer oftast inom två dagar om kunden har några önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

KORTA BINDNINGSTIDER

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

KVALITETSGARANTI

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Samtliga medarbetare får inledningsvis tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår personal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår.

FÖRDELAR MED TRAPPSTÄDNING

Vi erbjuder prisvärd och professionell trappstädning i Göteborg och Mölndal till BRF:er, fastighetsägare och företag i de flesta storlekar.

Behöver ni hjälp med trappstädning i er fastighet eller på ert företag? Vi jobbar för att underhålla och bevara fastighetens funktion och värde samtidigt som vi skapar en ren och fräsch miljö där människor ska trivas.

Vi har lång erfarenhet av trappstädning och gör jobbet snabbt och effektivt med utrustning som är snäll mot både dig och miljön.

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen

Erikshjälpen – Second hand är butiken nära dig som tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

ÅTERANVÄNDNING:

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KONTAKTA OSS!