Byggstädning i Göteborg

Vi utför arbetsplatsstädning på byggarbetsplatser i Göteborg med omnejd. Vi städar även arbetsbodar eller baracker för en trevligare arbetsplats samt åtar oss byggstädning eller grovstädning inför oregelbundna besiktningar som kan komma under ett byggprojekt. Vi är flexibla och försöker att arbeta på de tider som passar våra kunder. Vi samarbetar med flertalet andra städfirmor när det kommer till byggstädning efter nybyggnation eller renovering vilket ger oss möjlighet att klara av även större byggprojekt och byggarbetsplatser, vi städar bort bitar maskeringstejp, färgrester, gips, sågspån, slipdamm och allt annat som kan finnas på en byggarbetsplats. All vår personal har ID06 kort.

Vi utför även slutstädning inför slutbesiktning, läs mera nedan.

Hos oss kan du känna dig trygg i att din byggstädning i Göteborg och Mölndal blir utförd enligt gällande regler, att avfallet tas om hand på rätt sätt och att du får ett slutresultat som du blir nöjd med.

BYGGSTÄDNING TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS!

  • Byggstädning
  • Byggbodar och förråd
  • Storstädning och flyttstädning
  • All vår personal innehar ID06
  • Vi utför byggstädning till flertalet byggbolag i vår region
  • Vi har stor erfarenhet
arbetsplatsstädning Byggprojekt Grovstädning och Byggstädning och städning av arbetsbodar i Göteborg och Mölndal
arbetsplatsstädning Byggprojekt Grovstädning och Byggstädning och städning av arbetsbodar i Göteborg och Mölndal
Byggprojekt Grovstädning och Byggstädning och städning av arbetsbodar i Göteborg och Mölndal

KAN VI HJÄLPA TILL?

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG

Renoveringar och olika byggprojekt brukar delta i mycket smuts, avfall och byggdamm oavsett om det görs i egna hemmet eller på ett företag. Vill du få rent och snyggt och kunna lita på att den städfirma du anlitar har rätta kompetensen för uppdraget så ska du höra av dig till oss.

BYGGSTÄDNING

Med dagens pressade byggtider behöver du en entreprenör som tar uppgiften på allvar och ser till att allt flyter smidigt. Vårt mål är det tuffaste tänkbara – noll besiktningsanmärkningar, varje gång. Vi har stor erfarenhet av byggstädning och utförda dessa tjänster åt de flesta byggbolagen i vår region.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

BYGGBODAR & FÖRRÅD

Vi utför regelbundet rengöring av byggbodar och baracker åt flera byggföretag. Intervallerna beror på årstid och i vilken fas bygget befinner sig.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Samtliga medarbetare får inledningsvis tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår personal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår.

ID06

Vi på Hestia städservice är proffs på byggstädning och har många års erfarenhet inom området. Alla våra anställda har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser.

KUNDENS ÅSIKT

Boka byggstädning i Göteborg och Mölndal idag!