Professionell Byggstädning i Göteborg – Rena och Säkra Arbetsplatser

Vi erbjuder grundlig byggstädning!

Letar du efter pålitlig och effektiv byggstädning i Göteborg? Hos Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg erbjuder vi omfattande byggstädningstjänster som säkerställer att din byggarbetsplats är ren, säker och redo för nästa steg.

Varför Välja Hestia städservice för Byggstädning i Göteborg?

Bli av med byggdammet för en trevligare byggarbetsplats.

Efter en byggnation eller renovering är det viktigt att lämna arbetsplatsen i perfekt skick. På Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg har vi lång erfarenhet av byggstädning och vi förstår vikten av att hålla arbetsmiljön säker och ren. Vårt professionella team är utbildat för att hantera alla typer av byggstädning, från små renoveringsprojekt till stora byggnationer.

En vedhög ligger på en trottoar nära några arbetsbodar.
Arbetsbodar utrustade med portabla toaletter för byggprojekt i Göteborg.
En byggarbetsplats i Göteborg under inredningsarbete med löpande städning.

BYGGSTÄDNING I GÖTEBORGOFFERT BYGGSTÄDNING

Våra Byggstädningstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av byggstädningstjänster i Göteborg, inklusive:

Exempel på vad som ingår.

 • Grovstädning: Borttagning av byggavfall, skräp och damm för att skapa en säker arbetsmiljö
 • Finstädning: Detaljerad rengöring av ytor, inklusive väggar, tak, golv och fönster
 • Fönsterputsning: Rengöring av fönster både invändigt och utvändigt för att säkerställa maximal ljusinsläpp
 • Dammning och avfettning: Avlägsnande av damm, smuts och fett från alla ytor, inklusive svåråtkomliga områden
 • Sanitetsrengöring: Noggrann rengöring av sanitetsutrymmen för att säkerställa en hygienisk miljö
 • En dedikerad kontaktperson för din service
En modern toalett med grå stenväggar har en öppen duschdel med tre duschmunstycken till höger och en separat toalettstol med skjutdörr till vänster, allt oklanderligt underhållet tack vare Byggstädning Göteborg.
Ett rum med tre duschmunstycken, en stege, lite byggmaterial och verktyg liggande på golvet indikerar pågående renoveringar, vilket visar på behovet av gedigen Byggstädning Göteborg-service.
Byggnadsarbetare är upptagna på en arbetsplats och använder olika verktyg och maskiner. Utrymmet tycks vara under inredningsprocess, med material och utrustning utspridda, typiskt för alla byggprojekt.

BYGGSTÄDNING I GÖTEBORGOFFERT BYGGSTÄDNING

Varför Välja Hestia städservice för Byggstädning i Göteborg?

Efter en byggnation eller renovering är det viktigt att lämna arbetsplatsen i perfekt skick. På Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg har vi lång erfarenhet av byggstädning och vi förstår vikten av att hålla arbetsmiljön säker och ren. Vårt professionella team är utbildat för att hantera alla typer av byggstädning, från små renoveringsprojekt till stora byggnationer.

Byggarbetsplats med ställningar, stegar och olika verktyg och material i ett trärum. Väggpartier är delvis målade och utrustning täcks med skyddsskivor. Detta byggprojekt lägger tonvikt på arbetsplatsstädning för att upprätthålla organisation i hela arbetsytan.
En arbetare i en saxhiss sköter ett högt fönster i ett träpanel med högt i tak inomhus och visar upp den detaljvård som Byggstädning Göteborg innebär.
Tre personer håller på med finputsningen i ett modernt badrum. En person står på en stege. Ett handfat och bänkskiva finns till vänster, med ofärdiga träkonstruktioner till höger, vilket speglar noggranna arbetsplatsstädningsstandarder.

FLER STÄDTJÄNSTERSTÄDTJÄNSTER GÖTEBORG

Vårt Åtagande | Byggstädning i Göteborg

Vi använder moderna städutrustningar och miljövänliga rengöringsprodukter för att leverera bästa möjliga resultat. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och säkerställa att din byggarbetsplats är i toppskick. Med Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg kan du vara säker på att städningen utförs noggrant och effektivt.

Ett rum under uppbyggnad med verktyg, kablar och material utspridda på golvet. En bänkskiva med två handfat och frilagd VVS är delvis monterad. Denna plats skulle dra nytta av arbetsplatsstädning för att säkerställa säkerhet och effektivitet under det pågående projektet.
Ett delvis byggt duschrum med tre duschmunstycken monterade på en vägg, flera lådor och byggmaterial på golvet speglar det pågående byggprojektet.
Ett rum under uppbyggnad med ofärdiga väggar, en bänkskiva med verktyg och kablar och en synlig toalett genom en öppen dörr. Byggmaterial och ritningar ligger utspridda på golv och bänkskiva — typiskt för alla pågående Byggprojekt.

BYGGSTÄDNING I GÖTEBORGOFFERT BYGGSTÄDNING

Byggstädning i Göteborg

Byggstädning i Göteborg till marknadens bästa pris!

Vi utför arbetsplatsstädning på byggarbetsplatser i Göteborg med omnejd. Vi utför byggstädning i Göteborg på både små och större renoveringar och nybyggnationer. Med oss som leverantör av byggstädning i Göteborg kan ni vara säkra på att vi utför tjänsten med rätt kompetens och erfarenhet, oavsett objekt. Vi städar även arbetsbodar eller baracker för en trevligare arbetsplats samt åtar oss byggstädning eller grovstädning inför oregelbundna besiktningar som kan komma under ett byggprojekt.

Flexibla Lösningar under Din Byggstädning i Göteborg

Bli av med byggdammet för en trevligare byggarbetsplats.

Vi är flexibla och försöker att arbeta på de tider som passar våra kunder, vi samarbetar med flertalet andra städfirmor när det kommer till byggstädning efter nybyggnation eller renovering vilket ger oss möjlighet att klara av även större byggprojekt och byggarbetsplatser, vi städar bort bitar maskeringstejp, färgrester, gips, sågspån, slipdamm och allt annat som kan finnas på en byggarbetsplats. All vår personal har ID06 kort.

Vi utför även slutstädning inför slutbesiktning, läs mera nedan.

En korridor under uppbyggnad med träväggar och trägolv, spridda byggmaterial, elkablar och verktyg på golvet. En arbetare i gul jacka syns i slutet av korridoren, vilket speglar ett aktivt byggprojekt på gång.
Ett delvis byggt badrum med grå kaklade väggar och golv, med en öppen toalettdörr, en bänkstomme i trä och byggmaterial utspridda – det är uppenbart att det är en del av ett större byggprojekt i behov av Byggstädning Göteborg.
Ett litet kaklat badrum med vägghängd toalett och handfat med kran, perfekt för en arbetsbodar på plats under Byggstädning Göteborgs projekt.

OM SLUTSTÄDNINGSLUTSTÄDNING

Vad ingår? | Byggstädning i Göteborg

Byggstädning i Göteborg är Inte Någon Enkel Match.

Gör dig själv en tjänst! Ta hjälp av proffs.

En byggstädning i Göteborg kräver rätt systematik och kunskap för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt inom rätt tidram och budgeterad kostnad!

 • Byggstädning
 • Byggbodar och förråd
 • Storstädning och flyttstädning
 • All vår personal innehar ID06
 • Vi utför byggstädning till flertalet byggbolag i vår region
 • Vi har stor erfarenhet

Hos oss kan du känna dig trygg i att din byggstädning i Göteborg och Mölndal blir utförd enligt gällande regler, att avfallet tas om hand på rätt sätt och att du får ett slutresultat som du blir nöjd med.

En gul hjälm och olika verktyg vilar på en träarbetsbänk i en svagt upplyst verkstad, vilket visar hur viktigt det är med arbetsplatsstädning för att hålla en snygg och säker arbetsplats. Byggstädning i Göteborg.
En handskbelagd hand som skrubbar ett klinkergolv med en borste, skapar tvållödder och perfektar finishen för Byggstädning Göteborg.
Närbild på en person som dammsuger ett dammigt klinkergolv, troligen en del av Byggstädning Göteborg. Personen är klädd i gråa träningsbyxor och svarta sneakers, med dammsugarens slang och huvud väl synliga.

Vill Du ha en Offert för Byggstädning i Göteborg?

Service och effektivitet ger oss fördel inom byggstädning.

Slipdamm, sågspån, spår efter smutsiga arbetsskor, färgrester och små bitar maskeringstejp som envist sitter kvar där de inte borde. Renoveringar och byggnationer kan ibland smutsa ner lite mer än vad man är beredd på, och då kan det vara läge för en byggstädning utfört av oss vi finns i Göteborg med omnejd.

Vi hjälper byggföretag i Göteborg med byggstädning efter utförd renovering.

BYGGSTÄDNING I GÖTEBORGOFFERT BYGGSTÄDNING

Byggstädning i Göteborg och ID-06 legitimering

Professionell byggstädning i Göteborg.

För oss är det viktigt att du som företagare känner dig säker vid en byggstädning i Göteborg. Därför är all vår personal säkerhetsutbildad och innehar ID-06 legitimering. Eftersom att vår personal under en byggstädning både kan legitimera sig själv men även visa sin koppling mot oss som företag kan du som beställare ytterligare känna dig säker i att ha med en professionell partner som vet vad som krävs.

Utöver det erbjuder vi även hjälp med städning av både bygg- och manskapsbodar, ett perfekt komplement till en byggstädning för att hålla alla utrymmen rena och lättarbetade.

Byggstädning i Göteborg?

Låt oss sköta din byggstädning...

En byggstädning har likheter med en storstädning. Skillnaden är att storstädningen sätts in i en befintlig bostad, medan byggstädning görs innan man flyttar in i en nybyggd eller nyrenoverad bostad. Byggstädning handlar alltså om så mycket mer än bara bostadens utseende. Framför allt gäller det att bli av med allt byggdamm som kan vara skadligt för hälsan. En ordentlig byggstädning kommer åt i alla skrymslen och vrår som man annars lätt glömmer bort. Alla tecken på bygg eller renovering forslas iväg, allt damm torkas bort, skåp rengörs på både in- och utsidan, väggar torkas, golvbrunnar rensas. Ja, allt som behöver göras för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns trivsamt från första stund. Vi kan städning och vi kan Göteborg, så om ni letar efter byggstädning i Göteborg kan ni känna er trygga med att välja oss.

En person skannar ett ID-kort på en digital läsare monterad på en orange vägg, med en skylt med texten "Personalliggare ID06" synlig uppe till vänster. I närheten är platsen välskött tack vare vanlig arbetsplatsstädning.
En arbetare i en synlig jacka och hjälm driver en golvrengöringsmaskin i en stor, tom kontorslokal med vidsträckta fönster och utför toppklassig arbetsplatsstädning.
En kvast sopar en hög med färgspån och skräp från ett trägolv, vilket visar upp den precision som ofta syns i arbetsplatsstädningsuppgifter som Byggstädning Göteborg.

BYGGSTÄDNING I GÖTEBORGOFFERT BYGGSTÄDNING

Kontakta Oss | Byggstädning i Göteborg

För högkvalitativ byggstädning i Göteborg, kontakta oss idag! Vi erbjuder flexibla schemaläggningar och anpassade städlösningar för att möta dina specifika behov. Ring oss på tel:0735814113 eller skicka ett e-postmeddelande till info@hestiastadservice.se eller Fyll i formuläret nedan för att boka en konsultation eller få en offert.

En person i arbetskläder håller i en mopp och städar mellan två väggar, ett exempel på noggrann arbetsplatsstädning, med en annan person i bakgrunden som sköter den vänstra väggen.
En person i svarta kläder förbereder en målarrulle med vit färg från en blå hink i ett rum under uppbyggnad, med träkonstruktioner och grått klinkergolv, typiskt för Byggstädning Göteborg-projekt.
En inomhusidrottsanläggning är under uppbyggnad, med högt i tak, träbjälkar och konstgräs som läggs på golvet. Byggutrustning och material är spridda över hela utrymmet. Omfattande arbetsplatsstädningstjänster garanterar säkerhet och renlighet under denna avgörande fas.

Därför är vi rätt städfirma

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till byggstädning för er i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

 • ID-06 legitimering, fullförsäkring för vår personal är en självklarhet.
 • Vi anmäler i förväg till huvudentreprenören om vilka städare som kommer att byggstäda på er byggarbetsplats!
 • Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk!
 • Vårt miljöarbete genomsyrar alla våra städtjänster, även bygg- och etableringsstädningar!
 • Vi strävar därför alltid efter att använda miljövänliga/miljömärkta städprodukter och minimera förbrukningen av kemikalier!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG

Renoveringar och olika byggprojekt brukar delta i mycket smuts, avfall och byggdamm oavsett om det görs i egna hemmet eller på ett företag. Vill du få rent och snyggt och kunna lita på att den städfirma du anlitar har rätta kompetensen för uppdraget så ska du höra av dig till oss.

BYGGSTÄDNING

Med dagens pressade byggtider behöver du en entreprenör som tar uppgiften på allvar och ser till att allt flyter smidigt. Vårt mål är det tuffaste tänkbara – noll besiktningsanmärkningar, varje gång. Vi har stor erfarenhet av byggstädning och utförda dessa tjänster åt de flesta byggbolagen i vår region.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

BYGGBODAR & FÖRRÅD

Vi utför regelbundet rengöring av byggbodar och baracker åt flera byggföretag. Intervallerna beror på årstid och i vilken fas bygget befinner sig.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Samtliga medarbetare får inledningsvis tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår personal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår.

ID06

Vi på Hestia städservice är proffs på byggstädning och har många års erfarenhet inom området. Alla våra anställda har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser.

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen

Erikshjälpen – Second hand är butiken nära dig som tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

ÅTERANVÄNDNING:

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KONTAKTA OSS!