Byggstädning i Göteborg

Vi utför arbetsplatsstädning på byggarbetsplatser i Göteborg med omnejd. Vi utför byggstädning på både små och större renoveringar och nybyggnationer, med precis samma omsorg och noggrannhet. Med oss som leverantör av byggstäd kan ni vara säkra på att vi utför tjänsten med rätt kompetens och erfarenhet, oavsett objekt. Vi städar även arbetsbodar eller baracker för en trevligare arbetsplats samt åtar oss byggstädning eller grovstädning inför oregelbundna besiktningar som kan komma under ett byggprojekt. Vi är flexibla och försöker att arbeta på de tider som passar våra kunder, vi samarbetar med flertalet andra städfirmor när det kommer till byggstädning efter nybyggnation eller renovering vilket ger oss möjlighet att klara av även större byggprojekt och byggarbetsplatser, vi städar bort bitar maskeringstejp, färgrester, gips, sågspån, slipdamm och allt annat som kan finnas på en byggarbetsplats. All vår personal har ID06 kort.

BYGGSTÄDNING TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS!

Vi utför även slutstädning inför slutbesiktning, läs mera nedan.

Vad ingår | Byggstädning Göteborg

En byggstädning kräver rätt systematik och kunskap för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt inom rätt tidram och budgeterad kostnad!

 • Byggstädning
 • Byggbodar och förråd
 • Storstädning och flyttstädning
 • All vår personal innehar ID06
 • Vi utför byggstädning till flertalet byggbolag i vår region
 • Vi har stor erfarenhet

Hos oss kan du känna dig trygg i att din byggstädning i Göteborg och Mölndal blir utförd enligt gällande regler, att avfallet tas om hand på rätt sätt och att du får ett slutresultat som du blir nöjd med.

En vedhög ligger på en trottoar nära några arbetsbodar.
Arbetsbodar utrustade med portabla toaletter för byggprojekt i Göteborg.
En byggarbetsplats i Göteborg under inredningsarbete med löpande städning.

Därför är vi rätt städfirma

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till byggstädning för er i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

 • ID-06 legitimering, fullförsäkring för vår personal är en självklarhet.
 • Vi anmäler i förväg till huvudentreprenören om vilka städare som kommer att byggstäda på er byggarbetsplats!
 • Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk!
 • Vårt miljöarbete genomsyrar alla våra städtjänster, även bygg- och etableringsstädningar!
 • Vi strävar därför alltid efter att använda miljövänliga/miljömärkta städprodukter och minimera förbrukningen av kemikalier!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

DETTA FÅR DU SOM FÖRETAG

Renoveringar och olika byggprojekt brukar delta i mycket smuts, avfall och byggdamm oavsett om det görs i egna hemmet eller på ett företag. Vill du få rent och snyggt och kunna lita på att den städfirma du anlitar har rätta kompetensen för uppdraget så ska du höra av dig till oss.

BYGGSTÄDNING

Med dagens pressade byggtider behöver du en entreprenör som tar uppgiften på allvar och ser till att allt flyter smidigt. Vårt mål är det tuffaste tänkbara – noll besiktningsanmärkningar, varje gång. Vi har stor erfarenhet av byggstädning och utförda dessa tjänster åt de flesta byggbolagen i vår region.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

BYGGBODAR & FÖRRÅD

Vi utför regelbundet rengöring av byggbodar och baracker åt flera byggföretag. Intervallerna beror på årstid och i vilken fas bygget befinner sig.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Samtliga medarbetare får inledningsvis tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår personal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. Det gäller t.ex. hur ofta vi städar, och vad som ingår.

ID06

Vi på Hestia städservice är proffs på byggstädning och har många års erfarenhet inom området. Alla våra anställda har ID06 kort specifikt för byggarbetsplatser.

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen. Second hand-butiken nära dig tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KONTAKTA OSS!