Professionell Fönsterputsning i Göteborg – Skinande Resultat Varje Gång

Behöver du pålitlig och noggrann fönsterputsning i Göteborg? Hos Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg erbjuder vi högkvalitativa fönsterputsningstjänster som säkerställer att dina fönster alltid är klara och skinande.

Fönsterputs i Göteborg

Vad är bättre än rena och ny putsade fönsterrutor när solen tittar fram?. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vårat team gör dina fönster blanka och skinande rena.

En person som bär rosa handskar rengör en glasyta med en grön skrapa och tar bort tvålvatten – ett perfekt exempel på expertfönsterputsar på jobbet.
Rengöringsredskap bestående av en grön och vit trasa, två fönsterskrapor med gröna handtag för fönsterputsare, samt en mopp med grön städdyna liggande på en vit yta.
En bild på ett fönster med utsikt över träd i Göteborg, efter att ha putsats av professionella fönsterputsare.

FÖNSTERPUTSNING I GÖTEBORGOFFERT FÖNSTERPUTS

Varför Välja Hestia städservice för Fönsterputsning i Göteborg?

Rena fönster gör en stor skillnad för både inomhusmiljön och fastighetens utseende. På Hestia städservice – kontorsstädning i Göteborg har vi lång erfarenhet av fönsterputsning och vi använder den senaste utrustningen och teknikerna för att leverera perfekta resultat varje gång. Vårt professionella team är utbildat för att hantera alla typer av fönster, från små bostadsfönster till stora kommersiella glaspartier.

Hur fungerar rutavdrag vid fönsterputsning i Göteborg?

Är du intresserad av eller har du redan bokat din fönsterputsning? Genom att klicka på länken nedan går vi igenom vad som gäller för rutavdrag vid en fönsterputsning.

Ett fönster putsas med en skrapa. Såplödder syns på glaset och det är en suddig bild av träd i bakgrunden. För förstklassiga fönsterputs Göteborg, lita på expert fönsterputsare för att uppnå gnistrande resultat.
Ett bord med rengöringssprayflaska och svampar för Fönsterputs Göteborg.
En person som bär blå handskar rengör ett fönster med en skrapa, med städmaterial fästa på bältet, vilket visar hur effektiv trappstädning är för att upprätthålla orörda entréer.

RUT-AVDRAGOM RUT-AVDRAG

Du kan gå in och läsa mer på Skatteverkets sida där de förklarar mer om det här och där du själv kan uppskatta ditt rot- och rutavdrag. Klicka här för att ta dig vidare dit.

Vi utför även flyttstädning i Göteborg och Mölndal, läs mera nedan.

FLYTTSTÄDNINGOM FLYTTSTÄDNING

Våra Fönsterputsningstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av fönsterputsningstjänster i Göteborg, inklusive:

 • Invändig och utvändig fönsterputsning: Grundlig rengöring av både insidan och utsidan av fönstren för att säkerställa maximal klarhet
 • Högtrycksrengöring: Effektiv borttagning av smuts, damm och föroreningar från fönstren med högtryckstvätt
 • Specialputsning för höga byggnader: Säker och effektiv fönsterputsning på höga byggnader och svåråtkomliga områden
 • Rengöring av fönsterkarmar och ramar: Noggrann rengöring av fönsterkarmar och ramar för ett fullständigt rent utseende
 • Putstjänster för butiker och kommersiella fastigheter: Anpassade lösningar för företag som behöver regelbunden fönsterputsning
 • En dedikerad kontaktperson för din service
En person som gör "fönstertvätt" och sprutar vatten från en sprutpistol på svart bakgrund.
En person som bär gula handskar använder en rosa trasa och en sprayflaska med rosa vätska för att utföra fönstertvätt, noggrant putsning av ett fönster.
En fönsterputsare på upphängd plattform utför fönsterrengöring på utsidan av ett glasfönster.

FÖNSTERPUTSNING I GÖTEBORGOFFERT FÖNSTERPUTS

Vårt Åtagande | Fönsterputsning i Göteborg

Vi är dedikerade till att leverera högsta kvalitet på våra tjänster och arbetar med miljövänliga rengöringsprodukter för att skydda både miljön och dina fönster. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och säkerställa att dina fönster alltid ser perfekta ut.

Kontakta Oss | Fönsterputsning i Göteborg

För pålitlig och professionell fönsterputsning i Göteborg, kontakta oss idag! Vi erbjuder flexibla schemaläggningar och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Ring oss på tel:0735814113 eller skicka ett e-postmeddelande till info@hestiastadservice.se eller Fyll i formuläret nedan för att boka en konsultation eller få en offert.

En fönsterputsare bär gula handskar använder en blå trasa och en sprayflaska för att rengöra ett fönster.
En hand använder skickligt en skrapa för fönsterrengöring, torkar bort tvålrester för att avslöja en klarblå himmel.
En man i blå skjorta och keps använder skickligt en skrapa för fönsterrengöring på ett stort fönster i en byggnad.

Därför är vi rätt städfirma

Vad är det då som gör oss till det rätta valet när det kommer till fönsterputsning för er i Göteborg? Som svar på den frågan finner du flera anledningar, exempelvis följande:

 • Ett Städföretag Som Garantera Nöjda Kunder!
 • Miljömärkta Städmaterial Ingår Alltid
 • Lägsta Priset För Städning
 • Vårt miljöarbete genomsyrar alla våra städtjänster!
 • Vi gör dina fönster skinande rena igen

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

DETTA FÅR DU SOM PRIVATPERSON

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte med en erfaren arbetsledare. Vi kommer oftast inom två dagar om kunden har några önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

KORTA BINDNINGSTIDER

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

EGEN KONTAKTPERSON

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarigt samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

KVALITETSGARANTI

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti.

UTBILDAD PERSONAL

För att skapa hög kvalitet behöver vi motiverad och rätt utbildad personal. Samtliga medarbetare får inledningsvis tre dagars obligatorisk utbildning här på företaget, oavsett tidigare erfarenhet. Vi vill kunna garantera att hela vår personal håller samma höga standard.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Vi är anpassningsbara efter er verksamhets behov. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi arbetar på samma noggranna sätt hur många fönster som ska tvättas.

För barnen. Och världen de drömmer om.

Erikshjälpen

Erikshjälpen – Second hand är butiken nära dig som tar emot möbler, husgeråd, kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott skick.

Du kan skänka varor till din butik på följande sätt:

 • Lämna själv i Erikshjälpens gåvomottagning
 • Boka hämtning – hör av dig direkt till din lokala butik, telefonnummer och mejladresser hittar du här.

ÅTERANVÄNDNING:

Det du bidrar till är inte bara återanvändning, det är också biståndsarbete. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick.

För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på butikssidan.

Victor Hasselblads gata 11- butikssidan.

Göteborg – Västra Frölunda

eller

Rosenlundsgatan 8 – butikssidan.

Göteborg

Adress
Datorgatan 4
561 33 Huskvarna

0383-46 74 50
info@erikshjalpen.se

KONTAKTA OSS!