Din städfirma i Göteborg & Mölndal

Vi på Hestia städservice är proffs på städning i alla dess former. Vår kvalitetssäkrade städning ger både privatpersoner och företag en enklare, trevligare vardag – utan att det kostar skjortan. Välkommen till oss på Hestia städservice vi utför våra städtjänster i Göteborg och Mölndal!

Vad ska man tänka på när man väljer städfirma?

Det finns många städbolag i Göteborg och Mölndal, stora som små, att välja bland. Innan du väljer städfirma, börja med att bestämma dig för vad du tycker är viktigast. Är det priset? Eller kvalitet? Ta också reda på vilken erfarenhet de har och om de har nöjda kunder (se recensioner på exempelvis Google recensioner).

Våra städtjänster!

KONTORSSTÄDNING

För oss är ingen kontorsstädning för stor eller för liten! Bland våra kunder som använder kontorsstädning i Göteborg finns både större och mindre företag.

våra tjänster kontorsstädning i Göteborg och Mölndal

Läs mera

BYGGSTÄDNING

Under ett pågående bygge ligger det ofta kvar mycket material som måste tas bort för en säker arbetsplats. Papp, överblivna masonitskivor, tejp, sladdar med mera.

våra tjänster Byggstädning i Göteborg och Mölndal

Läs mera

SLUTSTÄDNING

Alla ytor rengörs på ett mera noggrant vis. Golv dammsugs och torkas, och fläckar tas bort med det medel som behövs för syftet. Fönsterputs ingår även vid en slutstädning efter ett bygge.

våra tjänster Slutstädning i Göteborg och Mölndal

Läs mera

TRAPPSTÄDNING

Se till att alltid välkomnas av en ren och fräsch trappuppgång! Vi håller rent och snyggt på ett prisvärt, miljövänligt sätt med schyssta villkor för både personligt och dig som kund.

våra tjänster Trappstädning i Göteborg och Mölndal

Läs mera

FLYTTSTÄDNING

Många företag låter oss ta hand om flyttstädningen. Vår kvalitetssäkrade, flyttstädning är en trygg helhetslösning där både utrustning och städmaterial ingår.

våra tjänster Flyttstädning i Göteborg

Läs mera

FÖNSTERPUTS

Vi har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster med minsta möjliga besvär för dig. Alltid till ett snabbt, förmånligt pris.

Fönsterputs i Göteborg och Mölndal

Läs mera

KAN VI HJÄLPA TILL?